به گزارش روز سه شنبه خبرنگار اجتماعی ایرنا ، ' حمید صرامی ' در آیین پایانی نخستین جشنواره دانش آموزی نوجوان سالم كه در مجموعه فرهنگی شقایق تهران برگزار شد، افزود: دست اندركاران مدارس باید با همكاری انجمن های اولیا و مربیان، اطلاعات كافی در زمینه آسیبهای اجتماعی و محركهای توهم زا به دانش آموزان ارایه دهند زیرا در غیر این صورت، اطلاعات غلط را از ماهوارهها و سایتها به دست میآورند.
وی از دانش آموزان به عنوان مهم ترین سرمایههای انسانی یاد كرد و اظهار داشت :برای رسیدن به ایران 1404 به عنوان قطب علمی منطقه، نیازمند دانشآموزانی سالم هستیم.
صرامی با بیان اینكه سلامت تنها محدود به سلامت جسمی نیست، ادامه داد: ضروری است دانش آموزان از دوره پیش دبستانی تا مقاطع بالاتر از سلامت روانی، اجتماعی و معنوی برخوردار باشند.
وی مهم ترین رسالت در حوزه پیشگیری را توجه به جایگاه آموزش و پرورش دانست و گفت: مدارس به عنوان سازمانهای آموزشی و اجتماعی، اساسیترین نقش را برای ارتقا فرهنگ هر جامعه ایفا میكنند و این پایگاههای سلامت اجتماعی و آموزشی توانستهاند به رسالت سنگین خود در این سالها جامه عمل بپوشانند.
این مقام مسوول در ستاد مبارزه با مواد مخدر بر لزوم اطلاع رسانی و آگاهسازی دانشآموزان به طور مستمر تاكید كرد و افزود:با توجه به رشد عقلی، شخصیتی و جسمی دانشآموزان، باید اطلاعات لازم در زمینه آسیبهای اجتماعی به آنها ارایه شود.
صرامی تصریح كرد دانشآموز باید در مقابل فشار گروه دوستان در دبیرستان، مهارت ابراز وجود و مخالفت را پیدا كند، زیرا مدارس مهمترین پایگاه برای آموزش این مهارتها هستند.
وی با تاكید بر لزوم توسعه فعالیتهای جایگزین سیگار، مواد محرك و توهمزا و موادمخدر ، اظهار داشت: دانشآموزان باید مدل و سبك زندگی را از طریق فعالیتهای جایگزین مانند ورزش و شركت در جشنوارهها بیاموزند.
صرامی با اشاره به لزوم انجام خدمات مشاوره در مدارس گفت: رویكرد پیشگیرانه نیازمند ارائه خدمات مشاورهای است و باید از این طریق نسبت به مصون سازی و واكسیناسیون ذهنی دانشآموزان اقدام شود.
وی تصریح كرد دانشآموزان باید به مهارتهای مقابله با خشونت ناگهانی، استرس و اضطراب مجهز باشند تا به عنوان نوجوان سالم در هزاره سوم زندگی سالمی داشته باشند.
اجتمام **9022 ** 1569**